Header

Rebalancing sessies


Het verloop
De sessie begint met een kort voorgesprek. Hierin stellen we samen vast waar jij aandacht voor wilt. Vervolgens begint het lichaamswerk op de massagetafel. Hierbij stem ik de sessie zoveel mogelijk af op jouw wensen.
Duur
Een standaard Rebalancing sessie duurt ongeveer anderhalf uur, inclusief het voorgesprek.
Naar behoefte kan de duur van een sesssie ingekort of verlengd worden.

Praktijkruimte
Werkwijze
In een rustige omgeving raak ik je met aandacht, respect en zonder oordeel aan. Afhankelijk van wat er nodig is kan deze aanraking zacht, diep of speels zijn. Tijdens de aanraking nodig ik je uit om er met je aandacht bij te blijven en er in te ontspannen.
Indien van toepassing maak ik hierbij gebruik van verworven inzichten uit Past Reality Integration® (PRI), een methode ontwikkeld door Ingeborg Bosch en die handvatten aanreikt om jezelf te bevrijden uit de greep van destructieve gevoelens en gedragingen die dienen als bescherming tegen pijn uit het verleden.

Ik werk op een zuivere manier met respect en compassie voor jou. Mijn benadering is holistisch: ik heb aandacht voor zowel het fysieke, psychische, emotionele als spirituele deel van de mens. Mijn invoelend vermogen komt hierbij goed van pas.

Praktijkruimte
Tarieven
Een sessie van anderhalf uur kost €75,-.
In overleg is een sessie van een uur ook mogelijk (€55,-).
(Rebalancing sessies zijn vrijgesteld van BTW)

Zijn deze tarieven niet haalbaar voor je? Vraag mij gerust naar de mogelijkheden.
Tijden
Rebalancing sessies gaan op afspraak (telefonisch of via e-mail).
In overleg zijn afspraken ook in het weekend mogelijk.
Maken van een afspraak
Bel me op 06 47 32 32 47, of stuur een e-mail naar:
rebalancing@verbindjemetjezelf.nl  

Verzetten / annuleren van een afspraak
Mocht je onverhoopt niet kunnen komen, dan kun je tot 3 dagen voor aanvang van de sessie kosteloos de afspraak annuleren en een nieuwe afspraak maken. Voor het annuleren/verzetten van een afspraak binnen 3 dagen voor aanvang reken ik 50% van de sessie kosten.