Header

Rebalancing sessies

Het verloop
De sessie begint met een kort voorgesprek. Hierin stellen we samen vast waar jij aandacht voor wilt. Vervolgens begint het lichaamswerk op de massagetafel. Hierbij stem ik de sessie zoveel mogelijk af op jouw wensen.
Duur
Een standaard Rebalancing sessie duurt ongeveer anderhalf uur, inclusief het voorgesprek.
Naar behoefte kan de duur van een sesssie ingekort of verlengd worden.

Praktijkruimte
Werkwijze
In een rustige omgeving raak ik je met aandacht, respect en zonder oordeel aan. Afhankelijk van wat er nodig is kan deze aanraking zacht, diep of speels zijn. Tijdens de aanraking nodig ik je uit om er met je aandacht bij te blijven en er in te ontspannen.
Indien van toepassing maak ik hierbij gebruik van verworven inzichten uit Past Reality Integration® (PRI), een methode ontwikkeld door Ingeborg Bosch en die handvatten aanreikt om jezelf te bevrijden uit de greep van destructieve gevoelens en gedragingen die dienen als bescherming tegen pijn uit het verleden.

Ik werk op een zuivere manier met respect en compassie voor jou. Mijn benadering is holistisch: ik heb aandacht voor zowel het fysieke, psychische, emotionele als spirituele deel van de mens. Mijn invoelend vermogen komt hierbij goed van pas.
Tarieven
Ik werk op basis van vrijwillige donaties, 'dana' genoemd.

Dana is een boeddhistisch begrip en houdt in dat je geeft wat je kunt geven om jouw groei en bewustzijn te vergroten, om hiermee ook het welzijn van de wereld te bevorderen.

In onze westerse maatschappij zijn we eraan gewend om te betalen voor producten of diensten. Hierbij koppel je vaak al snel de kwaliteit van een product of dienst aan de verkoopprijs. Bezig zijn met de waarde van mijn diensten is niet mijn instelling. Daarnaast wil ik me ook niet conformeren aan de steeds weer veranderende regels van ziektekostenverzekeraars die mij beperken in mijn manier van werken.
Liever ben ik bezig met mijn passie: door aanraking jou helpen jouw lichaam weer te voelen en hiermee je te laten ontdekken wie je ten diepste bent. Hierbij geef ik jou mijn aandacht, aanwezigheid, ervaring en kennis.

Na een ontvangen sessie kan jij een donatie doen waarin je uitdrukt wat voor jou hiervan de waarde is. Je kunt hierbij rekening houden met het gegeven dat je jouw donatie niet kan declareren bij een zorgverzekeraar.
Om een indicatie te geven voor een donatie: je kan denken aan een bedrag tussen de €35,- en €80,- (inclusief BTW).
Is dit niet haalbaar? Vraag mij dan naar de mogelijkheden.
Tijden
Rebalancing sessies gaan op afspraak. (telefonisch of via e-mail)
In overleg zijn afspraken ook in het weekend mogelijk.
Maken van een afspraak
Bel me op 06 47 32 32 47, of stuur een e-mail naar:
rebalancing@verbindjemetjezelf.nl   (locatie Zutphen)

rebalancingarnhem@verbindjemetjezelf.nl   (locatie Arnhem)
Verzetten / annuleren van een afspraak
Mocht je onverhoopt niet kunnen komen, neem dan minimaal 24 uur van te voren contact met mij op. We kunnen dan een nieuwe afspraak maken.